HTML

Sedona módszer, Ho'oponopono és társaik

Azokról a módszerekről beszélgetünk, amelyek már Magyarországon is egyre ismertebbé válnak, de még így is kevesen ismerik őket: Sedona módszer, Release technique, Ho'oponopono, stb. Sok eredeti forrással, idézettel.

Friss topikok

Linkblog

Titok imposztorok I. James Arthur Ray

2013.05.01. 11:02 bandeirante

Örömmel láttam, hogy a Titok c. reklámfilm (informercial) Magyarországon nem került be igazán a nyilvánosságba, ami mindenképpen a magyar nép józanságát dicséri. És ezt minden irónia nélkül mondom. A filmben egymást érik a hazugságok, zagyvaságok és csúsztatások, összesen annyi, hogy külön könyvet lehet írni róla (meg is tették egyébként). Mindjárt a címe hazug, hiszen az égvilágon semmilyen titokról nem számolnak be benne.

Nézzünk meg néhány szereplőt, akiket itt titok imposztoroknak fogok nevezni.


James Arthur Ray. Harmonikus gazdagság címen tartott programokat, és a Titokban is prominens helyen szerepelt.

2009-ben azután a Spirituális harcos nevű programja során egy indián izzasztókunyhóban izzasztotta a résztvevőket, A program résztvevői 10 ezer dollár körüli összeget fizettek a részvételért. Az izzasztókunyhó előtt 36 órát böjtöltek (vizet sem kaptak). Kint hagyták őket a sivatagban egy hálózsákkal, igaz, potom 250 dollárért vehettek perui poncsókat. Az izzasztás során többen panaszkodtak, de Ray nem foglalkozott velük. Végül 3 halott lett és 18 embert kellett kórházba vinni kiszáradás, veseproblémák, stb. miatt. Ray hosszas tárgyalás és egyezkedés után 2 év letöltendő börtönt kapott, az idén szabadul. Ő ezt vonzotta be a titok segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: megvilágosodás a titok self-help

A bejegyzés trackback címe:

https://elengedes.blog.hu/api/trackback/id/tr35258761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása