HTML

Sedona módszer, Ho'oponopono és társaik

Azokról a módszerekről beszélgetünk, amelyek már Magyarországon is egyre ismertebbé válnak, de még így is kevesen ismerik őket: Sedona módszer, Release technique, Ho'oponopono, stb. Sok eredeti forrással, idézettel.

Friss topikok

Linkblog

Mire is jók ezek az érzelmi állapotok?

2013.05.15. 10:30 bandeirante

Akkor eljutottunk - végre! - ahhoz a ponthoz, hogy a felsorolt állapotokat a gyakorlatban is alkalmazzuk.

Például megtehetjük, hogy valamilyen kérdésben magasabb szintre emeljük az érzelmi állapotunkat. Nézzünk egy olyan dolgot, ami szinte mindenkit érint: a pénz kérdését. Gondoljunk a pénzre, és figyeljük meg a reakciónkat! Több mint valószínű, hogy az AGFLAP, és nem a CAP kategóriában leszünk. Mondjuk a "vágyakozás" (lust) rubrikába sorolható az érzelmi állapotunk. Ezután figyeljük meg, hogy érzünk-e valamilyen szorítást vagy nyomást a mellkasi vagy a hasi területen. Ez valamilyen érzelem lesz - energia, ami nem jó vagy rossz, csupán ott van. Távozni akar - engedjük el. Azt is elképzelhetjük, hogy egy csövet illesztünk oda, amin keresztül az energia eltávozik. Engedjük el, még egy kicsit... még egy kicsit... na még egy kicsit. meg is volnánk.

Nézzük meg, hogy most milyen az energiaszintünk. Több mint valószínű, hogy sikerült a skálán följebb kerülnünk, mondjuk a vágyakozásból a büszkeség kategóriába. Tudnánk még följebb menni? Megnézzük, hogy sikerül-e?

2 komment

Címkék: release elengedés sedona lester sedona módszer release technique levenson self-help

A bejegyzés trackback címe:

https://elengedes.blog.hu/api/trackback/id/tr295301214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Nikk 2013.05.18. 21:20:35

Csak folytasd, folytasd, én olvaslak! ,)
süti beállítások módosítása