HTML

Sedona módszer, Ho'oponopono és társaik

Azokról a módszerekről beszélgetünk, amelyek már Magyarországon is egyre ismertebbé válnak, de még így is kevesen ismerik őket: Sedona módszer, Release technique, Ho'oponopono, stb. Sok eredeti forrással, idézettel.

Friss topikok

Linkblog

Az elengedés módszere - a módszer eredete

2010.05.23. 11:39 bandeirante

Az elengedés módszere nem egy módszer, inkább különféle módszerek családja. Ahogy ez lenni szokott, egy forrásból indult, aztán az alapító halála után többféle irányzatra bomlott szét. Azért nagyon nagy különbségek nincsenek az egyes irányzatok között.

Az alapító Lester Levenson amerikai vállalkozó és fizikus volt, és mint sok más módszer esetében, a módszer megalkotása a saját életében bekövetkezett krízis eredménye volt. Lester ugyanis sikeres vállalkozó volt. Sokféle üzletbe belefogott, így pl. volt étkezője, fatelepe, boltja, ezekkel általában jól is keresett, de egyre inkább hiányérzete volt, mivel nem érezte magát boldognak. Ez nem csak lelki panaszokban nyilvánult meg, hanem testi problémákban is, 43 éves korára mindenféle betegséget és nyavalyát megkapott: migrén, gyomorfekély, sárgaság, ízületi panaszok, szívbetegség. 43 éves korára a szívbetegsége annyira súlyossá vált, hogy az orvosok lényegében hazaküldték meghalni, azzal, hogy talán van még egy pár hete hátra, ha nagyon vigyáz magára. 1954-et írtunk, ebben az időben még nem végeztek bypass műtétet, ha valakinek eltömődtek a koszorúerei, az lényegében halálos ítéletet jelentett. A következő postban arról lesz szó, hogyan gyógyította ki magát Lester ezekből a betegségekből, és ennek nyomán hogyan született meg a Sedona módszer.

Szólj hozzá!

Címkék: a titok lester elengedés. sedona módszer release technique

A bejegyzés trackback címe:

https://elengedes.blog.hu/api/trackback/id/tr992024771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása