HTML

Sedona módszer, Ho'oponopono és társaik

Azokról a módszerekről beszélgetünk, amelyek már Magyarországon is egyre ismertebbé válnak, de még így is kevesen ismerik őket: Sedona módszer, Release technique, Ho'oponopono, stb. Sok eredeti forrással, idézettel.

Friss topikok

Linkblog

Az érzelmek hierarchiája II

2013.05.03. 15:13 bandeirante

Miután megnéztük az AGFLAP részt, lássuk az (energiaszint szempontjából) feljebb lévő CAP részt.


Ez a következőképpen néz ki:

Bátorság (Courageousness): A hajlandóság arra, hogy félelem és halogatás nélkül cselekedjünk. Hogy elengedjük a dolgokat, és továbblépjünk.

Elfogadás (Acceptance): Nem kell semmit sem megváltoztatni. Nincs ítélkezés. Minden csak van és OK. Úgy szép, ahogy van.

Béke (Peace): Vagyok - egész vagyok, teljes vagyok. Mindenki és minden része az Önvalómnak (Self). Minden tökéletes.

Tehát van egyfajta végcél, ha úgy tetszik, az az állapot, amit a Bibliában Isten békéjének neveznek. Más kifejezéssel ez a megzavarhatatlanság (imperturbability). Ebben az állapotban szinte bármit megszerezhetünk magunknak, más kérdés, hogy valószínűleg nem fogunk vágyni dolgok iránt, mert tudjuk, hogy dolgok nem hozzák meg a boldogságunkat.

A következő részben egy kis segítséget adok a leírt állapotok - AGFLAP-CAP beazonosításához.

Szólj hozzá!

Címkék: megvilágosodás elengedés sedona lester sedona módszer release technique levenson self-help

A bejegyzés trackback címe:

https://elengedes.blog.hu/api/trackback/id/tr125264219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása